Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Nedelja 21.04.2013.
01:10
J. L. Petković - Vesti A
Beograd i Priština u petak su postigli i parafirali sporazum. Ipak, Srbi na severu Kosova to neće prihvatiti! Njihovi predstavnici poručili su državnom vrhu da ne potpisuje sporazume koji su štetni za Srbe i dodali da niko od njih neće učestvovati u sprovođenju dogovora koji su suprotni Ustavu Srbije.
Nedelja 21.04.2013.01:27
Naravno da su u pravu. Sada. U toku majskih izbora 2012. godine, nasi ljudi na Kosmetu su velikom vecinom glasali za SNS. Strasna i nepopravljiva zabluda!!!
Nedelja 21.04.2013.01:35
Mozda i nije nepopravljivo. Neko je naportalu pozvao da dajemo predloge sta da se radi. Dobar predlog. Evo, pokusacu jednim obicnim predlogom: da se, za pocetak, svi Srbi sa Kosmeta koji su se u zabludi uclanili u SNS, da vrate partijske knjizice. To bi odjeknulo, verujte ljudi! Najpre neka to uradi dobri i rodoljubivi Krstimir Pantic. Njegov slucaj mi je najinteresantniji u ovoj situaciji. Trebalo bi i da podnese neopozivu ostavku na sve funkcije u SNS i u vladi, pre svega da podnese ostavku na mesto Vulinovog zamenika. Tako ce pokazati da je castan covek i da su mu zemlja i narod vazniji od karijere! Pri tom, dokazace da su njegove danasnje reci iskrene.
Nedelja 21.04.2013.06:46
Slazem se , masovno napustanje clanstva SNS bi odjeknulo . Da li ce do toga doci ? Sumnjam :( Koliko juce su smenili DSS funkcionere u opstini Kos. Mitrovica . Ako je castan covek zamenik direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Krstimir Pantić bi podneo ostavku na tu funkciju.
Nedelja 21.04.2013.07:47
Дедињске гњиде покушавају укинути једине легалне институције на Космету, који САД покушава претворити у окућницу касарне Бондстил. Космет се брани у Београду - док Дедиње не буде слободно, немамо чему да се надамо. Само се ослободити неће, значи браћо...
Nedelja 21.04.2013.10:56
Nije da branim Vladu, zestoko sam protiv nje, jer Srpski narod gladuje u Srbiji a Kosovo je odavno prodato ljudi.Zamajavaju nas sa Kosovom da skrenu pricu sa bede! A znate li ko je prodao Kosovo?Upravo SRBI SA KOSOVA.Trljali su ruke i smejali se kada su im siptari placali za zemlju iznose da ti se zavrati u glavi.Dosli ovde u Srbiju i svi redom pootvarali firme. Setimo se! I sada posto su prodali zemlju sta mi kao trebamo?Ova sacica jadnika i pravih patriota u Mitrovici ne moze sada da kroji kapu.Na zalost upravu je Taci : "ti si meni prodao petosoban stan - ja ga isplatio u celosti a sada si mi oteo jednu sobu a tvoji mi prete da ce da mi uzmu ceo stan ponovo". Jel to tako ide?
Nedelja 21.04.2013.14:11
Kakva jeziva i naopaka logika kod tebe! Ti si tako jedna zabludela ovca da je to, zapravo, ispod svakog komentara. Da li je potrebno tvom komentaru suprotstaviti cinjenice? Narocito o tvom naopakom gledanju na to ko je kome oteo sobu. Neverovatan si ljubitelj lazi!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)